21 Mayıs 2009 Perşembe
2009 Cannes Film Festivali'nden Görüntüler


Hele şükür Cannes Film Festivali'nden bahsedebilecek zaman bulabildim. Festival uzun olunca, biraz daha bekleyeyim dedim ve sonunda muradıma erdim. Neredeyse bütün gazeteler ağız birliği etmişcesine "Cannes, kan kaybetti", "Cannes Film Festivali sönük geçiyor" başlıklı haberler yayımlasalar da, kırmızı halı şöleni ihtişamından hiçbir şey kaybetmemiş görünüyor. Festivalin yıldızları ise başta Angelina Jolie olmak üzere, Diane Kruger, Eva Longoria, Penelope Cruz ve Evangeline Lilly. En azından şimdilik diyelim. Angelina'dan başlayalım sarılamamıza. Angie, Versace imzalı ten rengi şifon elbisesi ile Cannes'a yakışır bir şekilde kırmızı halıda kuğu gibi süzüldü. Bu yazın hit renklerinden ten rengi elbisesinin altına şampanya renkli ayakkabılarını giyince, dudaklarına da kırmızı rujunu sürünce stilini tamamlamış oldu.



Favori yıldızlarımdan Diane Kruger, Jason Wu'ya takıntılı şu sıralar. Beyaz, tek parça, straples tül elbisesi Wu'ya ait. Festivalde uzun bacaklarını gözler önüne seren ultra mini pembe elbisesi ise Lanvin imzası taşıyor. Kırmızı halıda tercih ettiği isim tabii ki Marchesa. Fildişi renkli şifon elbisesinin üstü dantel, üzeri ise gümüş çiçek işlemelerle süslü.



Festivalin en güzel elbisesini giyenlerden biri, hiç kuşkusuz Eva Longoria'nın bir heykeltraşın elinden çıkmış gibi görünen Versace imzalı elbisesi. Eva, dikkatleri nasıl üstüne çekeceğini iyi biliyor. Güzel elbiselerden bir diğeri, Penelope Cruz'un leylak renkli, drapeli Marchesa elbisesi.



Evangeline Lilly, iki kez kırmızı halıda boy gösterdi ve beni kendine hayran bıraktı. Turkuaz Valentino elbisesi ve topuz saçları ile mükemmel ve modern görünürken, göğüs dekolteli, işlemeli yine aynı markanın bir diğer elbisesi ile klasik ve büyüleyici görünüyordu.



Rachel Weisz da festivalde boy gösteren isimlerdendi. Kendisi yeşil renkli elbise giyme taraftarıydı adeta. Bacak yırtmaçlı, straples, yeşil elbisesi Valentino imzalıydı.



Yaşına inat genç kız gibi görünen Sharon Stone, Balmain'e ait siyah mini elbisesi ile boy gösterirken, Dita von Teese abajur efektli Christian Dior elbisesi ile her zamanki Dita gibiydi.



Diğer güzel elbiseler içinde Aishwarya Rai tek omuzlu Elie Saab, Penelope Cruz krem rengi Dolce&Gabbana, Diane Kruger tek omuzlu beyaz Jason Wu elbisesi ile dikkat çekiyor.



Hilary Swank'in Armani Prive imzalı gri elbisesini hiç beğenmedim. Eva Herzigova'nın ışıltılı Versace ve Monica Belluci'nin kırmızı Dior elbiseleri kayda değer kıyafetlerden.

Resimler için kaynak: JustJared, ResCarpet-FashionAwards

Etiketler:

0 Comments: