24 Şubat 2009 Salı
Londra'nın İncisi: Erdem


Erdem Moralıoğlu, son yılların Londra'dan çıkan en iyi tasarımcılarından biri olduğunu kanıtlarmışcasına çok başarılı koleksiyonlara imza atıyor. Londra'nın Christian Lacroix'sı olarak anılması boşuna değil. Style.com'un kendisini "süper dekoratör ve renkleri ustaca kullanan bir sanatçı" olarak tanıtması herşeyi anlatmaya yeter.



Erdem, 2009 sonbahar-kış için hazırladığı kreasyonla Londra Moda Haftası'nda yine büyük alkış aldı. Romantik yaz koleksiyonunun aksine bu sefer daha karanlık ve gizemli siluetler yarattı. Kendisi de bu koleksiyonunu tanıtırken, "Bu sezonda modeller çayırların üzerinde özgürce ve romantik bir şekilde koşmuyorlar. Şu anki koleksiyonda yarattığım kadınlar, gece klüplerini ziyaret ediyorlar ve eve otobüsle gidiyorlar" cümlesini kuruyor.



Koleksiyonda ağırlıklı olarak kırmızı, mor, siyah, kahve, lacivert, sarı gibi renkler öne çıkıyor. Saten kumaşlar üzerine renkli baskıları kullanmakta çok başarılı olan modacının her bir modeli doğa manzaralı yağlıboya tabloları andırıyor.

Resimler için kaynak: Style

Etiketler: ,

0 Comments: