23 Şubat 2009 Pazartesi
Independent Spirit Awards


Independent Spirit Awards, Oskar ödüllerinden bir gün önce gerçekleşti; ama Oskar daha önemli olunca bu törenden şimdi söz etme şansım olabildi. Bu törende birçok Hollywood yıldızı boy gösterdi. Lucy Liu'nun Lanvin, Anne Hathaway'in Rodarte, Jessica Alba'nın Dior imzalı elbiselerle katıldıkları tören Oskar öncesi için gayet renkli geçti.



Törenin öne çıkan renklerinden biri mavi ve tonlarıydı. Zooey Deschanel'in Lela Rose, Michelle Monaghan'ın Versace, Kerry Washington'un Marchesa elbiseleri zevk sahibi stil duygusunun birer ürünüydüler.



Cameron Diaz'ın kırmızı-siyah çizgili Michael Kors elbisesi hoştu hoş olmasına; ama Diaz'ın gayet dağınık ve bakımsız bir şekilde duran saçları elbisenin tüm güzelliğine limon sıktı. Penelope Cruz'un Azzedine Alaia aşkı tam gaz sürüyor. Çikolata rengi elbisesiyle Penelope fena görünmüyordu. Çizgili kıyafet giyen bir diğer ünlü olan Michelle Williams, siyah-beyaz Chloe elbisesiyle her zamanki gibi şirin ve zarif görünüyordu.



Törende dikkat çeken dikkat isimler ise şunlardı: Claire Danes iki renkli straples, büstiyer tarzı Lanvin elbisesiyle, Mena Suvari renkli Diane von Furstenberg elbisesiyle, Elizabeth Banks de kırmızı renkli elbisesiyle törenin şık isimlerdendi.

Etiketler: , ,

1 Comments:
Blogger KelebekNehir said...
Mavi her zaman her yere giden bir renk moda olmasa da her zaman giyerim. Uzun zamandır unutulmuştu. Bu sayede lacivert de yeniden moda olabilir. Eskiden her şeyden ( ayakkabı, kaban, pantolon gibi) bir siyah bir kahve bir de lacivert alınırdı.