24 Şubat 2009 Salı
Vanity Fair Partisi


Oskar ödül töreninin ardından gerçekleşen geleneksel Vanity Fair partisine ünlüler yağdı. Oskar törenine katılmayan yıldızlar da bu gecede boy gösterdi. Partinin kırmızı halı geçiş töreninde birbirinden güzel elbiseler dikkat çekti. Bunlardan biri olan Zac Posen'e ait üzeri siyah dantelli, pudra pembesi elbiseyi Claire Danes'in üstünde gördük. Tilda Swinton'ı ilk defa bu kadar alımlı gördüm. Üstü bej, altı siyah sayen Lanvin elbisesiyle Swinton, geceye renk kattı. Doğum sonrası kilolarından kurtulup partiye katılan Naomi Watts da Zac Posen'i tercih etti. Üzeri dantelli, altın rengi elbise Naomi'yi daha soluk gösterdi.



"The Curious Case of Benjamin Button" filminde Brad Pitt'in annesini canlandıran Taraji P.Henson pastel tonlarında bir elbiseyle kırmızı halıda göründü. Krem rengi, arka tarafı kuyruklu şifon elbise Nina Ricci imzası taşıyordu. Soluk renkleri çok seven kadınlardan biri olan Uma Thurman da Versace'ye ait olduğunu düşündüğüm(Michael Kors'a aitmiş) üzeri işlemeli krem rengi bir elbiseyle geceye katıldı.



Partide pırıltılı elbiseler revaçtaydı. Rashida Jones, Zooey Deschanel, Kate Bosworth gümüş rengi, payetli elbiseleriyle ışıl ışıldılar. Zooey'in elbisesi Elie Saab, Kate'inki ise Alexander McQueen imzası taşıyor.



Bryce Dallas Howard da dantel tercih eden yıldızlar arasındaydı. Howard'ın çelik mavisi elbisesi kızıl saçlarıyla uyum içindeydi. Elizabeth Banks flapper tarzı payetli elbisesi Roberto Cavalli'ye aitti. Jenny Packham imzalı, üzeri yeşil taşlarla süslenmiş elbisesi, yeşil portföy çantası ve kocaman küpeleriyle Debra Messing oldukça ilgi çekiciydi.



Gecenin tek omuzlu elbiselerini ise Kate Beckinsale ve Jada Pinkett Smith giymişti. Kate'in omuz kısmında broş bulunan siyah elbisesi J.Mendel imzaıs taşıyordu. Kate'in abartılı saçlarına ve kocaman küpelerini çoğu zaman itici bulmuşumdur. Jada'nın üzeri gümüş taşlı beyaz elbisesi Roberto Cavalli'nin tasarımıydı.



Kırmızı halıda çok renkli, colorblock elbiseler de oldukça dikkat çekti. Rachel Weisz, siyah-kırmızı elbisesiyle farklılık yarattı. Elbise tabii ki Narciso Rodriguez'e aitti. Juan Carlos Obando adında hiç ismini duymadığım bir tasarımcıya ait tek omuzlu, krem-mavi-siyah kıyafetiyle Marisa Tomei de partinin ilgi çeken isimlerindendi. Ginnifer Goodwin de mor ağırlıklı mini elbisesiyle mini tercih eden ender isimlerden.



Açık tonların ve parıltılı kıyafetlerin dışında koyu renkler de tercihler arasındaydı. Jessica Alba'nın Roland Mouret imzalı omuz kısmı asimetrik kesimli siyah elbisesi harikaydı. Bu elbiseyi daha önceden Rachel Weisz giymişti. Marion Cottilard gece boyunca lacivert giyinmekten kendini alamadı. Göğüs kısmından kat verilmiş gece mavisi straples elbisesi Elie Saab imzası taşıyordu. Salma Hayek ise siyah Balenciaga elbisesiyle oldukça vasat görünüyordu.

Resimler için kaynak: RedCarpet-FashionAwards

Etiketler: ,

0 Comments: