4 Şubat 2008 Pazartesi
Herve Leger ile Nihayet
"Herve Leger Şubat'ta Podyumlarda" başlıklı bir yazım vardı. Evet, şükür ki o günü gördüm en sonunda. Ben heyecanla bu şovu bekleye durayım, New York Moda Haftası'nda Herve Leger için hazırladığı 2008 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile Max Azria şova damgasını vurdu bile. Yeni koleksiyonu ben çok beğendim. En beğendiğim kıyafetleri sizinle paylaşacağım. Bunun dışında şovu izlemeye gelen ünlülerin giydikleri Herve Leger imzalı kıyafetlerden bazıları da bayağı ilgimi çekti.



Bandaj elbiseleriyle moda dünyasında kendine yer edinen Herve Leger'in bu son koleksiyonunda yine pastel renkler, mini elbiseler dikkat çekiyordu. Lacivert, bordo ve petrol yeşili gibi renklerin de kullanıldığı şovda elbiselerin omuz kısmına, etek ucuna eklenen iri çiçek aplikeler de görülmeye değerdi.




Markanın son kreasyonunu izlemeye gelen ünlüler arasında Herve Leger yarışı vardı adeta. En güzel elbiseleri taşıyanlar ise Joy Bryant, Joss Stone (giydiği kıyafet Lindsay Lohan'ın elbisesini andırıyordu), Rose McGowan ve Amy Smart (Charlize Theron'un 90lı yılların sonunda bir galada giydiği şarap rengi Herve Leger elbisenin aynı) tı.

Etiketler: , , ,

1 Comments:
Blogger Simge Kurban said...
Thanks for your correction :)