18 Eylül 2007 Salı
Tak Takıştır

Yeni sezonun takı trendlerini de öğrenmiş olduk Emmy sayesinde. Her ne kadar takılan mücevherler fiyatıyla el yaksa da, bize düşen bu senenin trend raporunu öğrenip bütçemize göre takıp takıştırmak.

Bu yılki Emmy ödülünün kırmızı halı merasiminde yılan motifli mücevherler ve sallantılı küpeler öne çıktı. Geçen yılın küpelerde öne çıkan detayı damla taşlarının aksine, gecenin trendi straples gece elbiseleri uzun, elmas küpelerle tamamlandı.



Heidi Klum, Debra Messing, Sally Field, Elizabeth Perkins elmas küpeleri tercih ederken, Patricia Heaton altın rengi elbisesini yine altın rengi uzun küpeleri ile birlikte kullandı. Mary Louise Parker kırmızı elbisesini Marquesa Diamond'tan 30 karatlık bilezikle süslerken, Marcia Cross ve Queen Latifah'ın yılan motifli elmas bilezikleri ve Portia De Rossi'nin elbisesinin üst kısmında askı işlevi gören yine yılan motifli mücevheri dikkat çekiyordu. Helen Mirren ve Hayden Panettiere gibi isimler ise elbiselerinin göğüs kısmına elmas broş takmayı tercih ettiler.

Şahsen benim en çok beğendiğim takı, Marcia Cross'un Lorraine Schwartz imzalı turkuaz rengi 3 damla taşlı küpeleri oldu. Gerçi elbisesinin rengine pek uymamış gibig eldi bana ama olsun. Ali Larter'ın uzun sallantılı elmas küpeleri ise çok sadeydi.

Etiketler: , ,

2 Comments:
Anonymous Adsız said...
agir olmasi nedeniyle kulak memesini a$agiya dogru ceken kupelerden nefret ediorum ama ali larterinki guzel gorunuyo yaa

Blogger Simge Kurban said...
ali larter gecenin en sade ve en hoş kadınlarından biriydi :)