13 Eylül 2007 Perşembe
Eleştirel Yaklaşımlar-2007 MTV Müzik Ödülleri
Geçtiğimiz günlerde şov dünyasının prestijli gecelerinden MTV Müzik Ödülleri'nin ödülleri dağıtıldı. Böyle gecelerde ünlü yıldızların şıklık yarışına girdiğini herkes bilir. Kaldı ki bu seneki ödül töreni de aynı yarışa sahne oldu. Bu seneki stil dosyası çok da iyi durumda değil açıkçası. İçlerinden seçebildiğim birkaç tanesiyle ilgili naçizane yorumlarım:




Gecenin güzel giyinen kadınlarındandı Rihanna. Seçtiği renk itibariyle modaya ayak uydurmuş. Hem ten rengine de güzel durmuş fuşya rengi Armani elbise. Yalnız derin göğüs dekoltesi sanki yaşından büyük göstermiş kendisini.

Roberto Cavalli mavi elbise çok yakışmış Altın rengi çantası, bilezikleri giydiği renge cuk diye oturmuş. Tamamen taze bir görünüm, genç yaşını vurgulayan bir elbise seçimi. Sadece saçına "dolma" tabir ettiğimiz şekli vermesi bana Bağdat Caddesi'nde görmeye alışık olduğumuz tiki kızları hatırlattı biraz.


Bu kışın gri rengi, dumanlı bakışlar ve korselerden ilham alan, vücudu sıkı sıkıya saran BCBG Max Azria elbise biraraya gelmiş, ortalamanın üstünde bir görüntü ortaya çıkmış. Ashlee'nin stil arayışları hala sürüyor, elbisesinin etek kısmındaki o volana hiç gerek yokmuş bence. Onun dışında kısa olması güzel bacaklarını ortaya çıkarmış.



Dore yakışmış Beyonce'ye. Reem Acra'nın elbisesi güzel; ama ünlü şarkıcıyı biraz kilolu göstermiş. Seçtiği saç modeli ise her ne kadar Greklerden esinlense de pek yakışmamış ona.



Siyahi oyuncu Jennifer Hudson'ın elbise, renk seçimi gayet güzel. Hele hele beldeki kuşak çok hoş durmuş. Makyajı, saçları dört dörtlük. Ayakkabılar konusunda da bu kadar titiz davransaydı gecenin en güzel bayanı olurdu belki.




Jennifer beyazı sevdiğini artık kanıtladı bize. Beyaz üzerine gümüş şeritleri daha önce Oscar ödül törenlerinde de görmüştük Jennifer'ın üzerinde. Temperley marka beyaz elbise, yine gümüş rengi kolye, ayakkabı ve bilezik gibi aksesuarlarla Jennifer Garner gayet hoş görünüyor. Saçlarının dağınık hali ona farklı bir hava katmış.



Mary J. Blige koyu bir renk seçerek sonbaharın havasına uymuş. Dore aksesuarlar ten rengine yakışmış. Keşke ayakkabısını da görebilseydik ve o kocaman küpeler yerine daha sade birşeyler seçseymiş. Gerçi o kadar sadelik içinde tarzı hareketlendirmek için kullanılan büyük küpeler hoş görülebilir bir husus, ama o ayakkabılar yok mu, hem siyahlar hem de görünmüyorlar uzun Roberto Cavalli elbisenin altında.

Etiketler:

0 Comments: