29 Temmuz 2010 Perşembe
Mini Elbiseleri En İyi Taşıyan 5 Ünlü


Fiziğine, özellikle de bacaklarına güvenen hangi kadın mini giymeyi sevmez ki! Hollywood dünyasının bu konuda başı çeken isimlerine değinmek istiyorum. Başta Gwyneth Paltrow olmak üzere Cameron Diaz, Diane Kruger, Charlize Theron ve Jennifer Aniston'ın mini giyme konusunda kimse ellerine su dökemez.



Cameron Diaz, genellikle mini elbiseler giymeyi sever. Nadiren önemli ödül törenlerinde uzun, kuyruklu kıyafetleri seçmeyi tercih eder.



Tarzını en beğendiğim isimlerden biri olan Diane Kruger da öyle. Nerede ne giyeceğini çok iyi bilen Kruger, miniyi kendine çok yakıştırıyor.



Cameron Diaz gibi oyuncu olmadan önce bir ara modellik yapan Charlize Theron, küçük yaşlarda bale yapmanın avantajını şimdi çok iyi kullanıyor.



Yukarıdaki isimlere nazaran yaşı daha büyük olmasına rağmen düzenli spor yapmasıyla formunu koruyan bir Jennifer Aniston var. Onu önümüzdeki günlerde daha fazla miniyle görmek istiyorum.

Resimler için kaynak: JustJared, Life

Etiketler: ,

2 Comments:
Anonymous feşın iz peşın said...
blake lively yi aradı gözlerim:) bir de fotolar daha büyük olsa ya da ne bileyim tıklayınca büyüse falan çok güzel olucak bu blog, tasarımı senin yaptığın güzel haberleri öldürüyor maalesef

Blogger Simge Kurban said...
Öncelikle Blake konusunda kesinlikle haklısın. Rakamı 6'ya çıkaralım o zaman :)

Tasarım konusuna gelince, uzun zamandır değişiklik yapmak istiyorum; ama hem bu konuda pek bilgim yok hem de zamanım. Keşke görsel olarak daha güzel malzeme sunabilsem sizlere...Yine de blogumdaki haberleri beğenmen beni çok mutlu etti.