21 Temmuz 2010 Çarşamba
Tasarımcı Günlüğü: Peter Pilotto


Peter Pilotto, tasarımcılar Peter Pilotto ve Christopher De Vos tarafından tarafından yaratılmış bir marka. Bu iki tasarımcının yolu, 2000 yılında Belçika'nın Antwerp şehrinin prestijli okullarından Royal Academy of Fine Arts'ta kesişti. Peter Pilotto'nun yeni ve klasik olanı harmanlayan şık tasarımları, yoğun baskı çalışmaları ve yumuşak formlarla bütünleşiyor.



Pilotto ve Dos, ying ve yang gibi birbirini tamamlayan tasarımlara en iyi örneklerden. Pilotto, markaya kumaş ve baskı konusunda farklılık katarken; De Vos siluete daha fazla önem veriyor. Her ikisinin biraraya getirip farklı bakış açılarıyla yoğurdukları Peter Pilotto çizgisi, kendilerinin de yakındığı üzere klasik, baskılı kokteyl elbiselerinden ziyade günlük kıyafetlerde terziliğin öne çıktığı konfor ve şıklık üzerine kurulu.



Pilotto kadınlarını "yaş ve tarz sınıflandırmasına bağlı kalmadan, elbisenin kendisini seven kişiler" olarak tanımlamak mümkün. Style.com, markayı "Gelecek vaat eden en iyi 10 yetenek" arasınfa gösteriyor. Markanın kıyafetleri 27 ülkede satışa sunulmakta. Bunlardan Paris'te Colette; Londra'da Matches&Dover Street Market; New York ve Los Angeles'ta New York Opening Ceremony of New York ve Saks Fifth Avenue sadece birkaçı. Markanın müdavimleri arasında ise Jessica Alba, Kate Bosworth, Sienna Miller, Amanda Seyfired, Lisa Snowden, Rachel Stevens, Rihanna yer alıyor.

Resimler için kaynak: Style, RedCarpet-FashionAwards

Etiketler:

0 Comments: