18 Haziran 2010 Cuma
Yaz Mevsiminde Siyahlara Büründüler


Son bir aydır dikkat ediyorum, ünlüler yaz sıcaklarına aldırmadan özel davet ve galalara siyah elbiselerle katılıyorlar. Siyah elbiseleriyle gördüğümüz son isimlerden olan Cameron Diaz, America Ferrera, Gwyneth Paltrow, siyah mini elbiselerini tek omuz detayıyla tamamlayanlardan.



Her ne kadar kokteyl tarzı elbiseler ağırlıkta olsa da, gece özel davetlerde giymek için de seçenekler bol. Michael Kors imzalı elbisesiyle Gwyneth Paltrow, Alexander McQueen'i bir kez daha yad etmemizi sağlayan elbisesiyle Sarah Jessica Parker ve Nina Ricci'ye ait fırfır detaylı elbisesiyle Kate Beckinsale'in elbiseleri, bu açıdan güzel örnek olabilir.



Sade siyah elbiseler yerine elbisenin tarzını hareketlendirebilecek detaylar da mevcut. Zoe Saldana'nın dantelli, Kristen Stewart'ın iri fırfırlı, Emily Blunt'ın farklı omuz kesimine sahip elbiseleri siyah elbiselere hava katacak cinsten.


Siyah kıyafetlerden günlük gezmelerde faydalanan isimler arasında yer alan Diane Kruger, Jessica Biel ve Anne Hathaway, bu tarzı daha çok tulum şeklinde giymeyi tercih edenler arasında yer alıyorlar.

Siyah elbise deyince ilk aklan gelen isim tabii ki Gwyneth Paltrow. Onu sırasıyla Kate Beckinsale ve Zoe Saldana takip ediyor. Liv Tyler ve Charlize Theron da siyahı es geçmiyorlar.


Siyahı iddialı değil de, daha kapalı bir şekilde kullanmak isterseniz, Courtney Cox, Zoe Saldana ve Tilda Swinton'un elbiselerine bir göz atın derim.



Güzel omuzlarınızı ortaya çıkartmak istiyorsanız, straples elbiselerden faydalanmak en mantıklısı. İster uzun ister kısa, ister sade ister parlak olsun.



Resimler için kaynak: InStyle

Etiketler: , ,

0 Comments: