9 Haziran 2010 Çarşamba
Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi(CFDA) Ödül Töreni


Bu yılki Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi(CFDA) ödül töreninin galiba Marc Jacobs oldu. Yaşam boyu başarı ödülünü ise Michael Kors kaptı. Ama gecenin asıl dikkat çeken ismi, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz modanın ayrıksı çocuğu Alexander McQueen'di. Sarah Jessica Parker, McQueen'in son koleksiyonundan bir parçayla gecede tüm dikkatleri üzerine çekti. Törenin diğer şık ismi ise Jason Wu elbisesiyle Rachel Weisz'di. Jessica Biel'in safari esintili Diane von Furstenberg imzalı elbisesi ise tek kelimeyle fiyaskoydu.



Davette Diane von Furstenberg giyen bir isim de Molly Sims'di. Modacının alamet-i farikası olan kruvaze elbiseyle boy gösteren Sims'i, göğüs ve bel kısmı işlemeli lacivert Rebecca Taylor elbisesi ile Michelle Trachtenberg takip etti. Gecenin en şık kadını tabii ki Gwyneth Paltrow'du. Tek omuz detaylı, siyah Michael Kors elbisesiyle Gwy, adeta parlıyordu.



Törende açık tonları tercih edenler de vardı. Alexis Bledel, parlak bej renkli Behnaz Sarafpour, Dakota Fanning beyaz Marchesa, Brooke Shields ise bej rengi J.Mendel elbiseleriyle gecede boy gösterdiler.

Resimler için kaynak: Life, JustJared

Etiketler:

0 Comments: