27 Temmuz 2010 Salı
Ünlüler Stil: Jessica Biel


Yaşıtım olan Jessica Biel, Hollywood dünyasında fiziksel anatomisiyle hemen ayırt edilen güzellerden. Bir kere sarışın değil, dolgun hatlara sahip ve yüz ve dudak yapısıyla farklı bir albeniye sahip. Hal böyle olunca, çuval da giyse kendine yakıştıran cins-i latiflerden. Tarzı, duruşu kendine özgü ve sofistike.



Jessica, kıyafet seçimlerinde genellikle beyaz, fildişi, şampanya gibi renkleri kullanmayı seviyor. Arada bu tonu siyah ile dengelemesini de biliyor.



Güzel oyuncunun en sevdiği tasarımcı Oscar De La Renta. Bunu bilmeyen yok neredeyse. Kırmızı halı seçimlerini genelde bu tasarımcıdan yana kullanıyor. Oscar De La Renta'nın brokar baskıdan degrade desenli elbiselerine kadar birçok elbisesini zevkle giyiyor.



Jessica Biel, beyaz ve fildişi gibi tonlar dışında pembe, mor, kırmızı gibi koyu renkleri de gayet iyi taşıyor. Tek renk seçimlerinin haricinde genelde iki renk kombinasyonlu elbiseleriyle davetlerde boy göstermekten hoşlanıyor.



Oscar De La Renta dışında ara ara Giambattista Valli, Ungaro, Jason Wu, Vionnet ve bizlerden Erdem gibi tasarımcıların kıyafetlerini giyerek tarzına farklılık katmayı da es geçmiyor.

Resimler için kaynak: JustJared, RedCarpet-FashionAwards

Etiketler:

0 Comments: