25 Ocak 2010 Pazartesi
SAG(Screen Actors Guild) Ödül Töreni
Sinema Oyuncuları Derneği(Screen Actors Guild)nin düzenlediği ödül töreni, Altın Küre'nin devamı niteliğindeydi. Kırmızı halı olarak fazlasıyla Altın Küre'yi aratan törende en çok kırmızı ve beyaz renkler öne çıktı.

Kırmızının Modası Geçmiyor



Bu sezon, ödül törenlerinin olmazsa olmaz renklerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı kırmızı. Bu rengi tercih edenler arasında Mariah Carey, Lanvin elbisesiyle Carey Mulligan, Carolina Herrera elbisesiyle Christina Hendricks, Bottega Veneta elbisesiyle Edie Falco, Jayma Mays ve Mariana Klaveno başroldeydi.




Beyaz Büyü



Yine beyaz, yine beyaz. Demek ki bu rengi daha çok göreceğiz. Beyazı kırmızı halıya taşıyan isimlerden biri olan Jennifer Carpenter mini Paula Ka, Marion Cotillard tek omuzlu Elie Saab, derin sırt dekolteli Pucci elbisesiyle Kate Hudson dikkat çekiyorlardı.



Kyra Sedgwick, gri tülle hareket verilen Vera Wang, Dianna Agron göğüs ve etek kısmı eksimiyle dikkat çeken Georges Chakra, Paula Patton ise J.Mendel marka elbiseleriyle beyaz giyen diğer ünlüler arasında yer aldılar.


Mor Yine Revaçta



Mor, aralarda bir yerlerde de olsa, yine törenlerin vazgeçilmezi arasındaydı. Alberta Ferretti imzalı elbisesiyle Anna Kendrick ve Jessalyn Gilsig mora gönül verenlerdendi.

Lacivert Olmadan Asla



SAG ödül töreninde öne çıkan renklerden biri de lacivertti. Göğüs kısmı işlemeli straples elbisesiyle Jenna Fischer, Salvatore Ferragamo imzalı kokteyl elbisesiyle Tina Fey, şelaleyi andıran Monique Lhuillier'ye ait elbisesiyle Drew Baryymore laciverde renk kattılar.

İki Arada, Bir Derede Kalanlar



Julianna Marguiles kadife dokulu Narciso Rodriguez, Penelope Cruz siyah işlemeli L'Wren Scott, Sandra Bullock ise yaka kısmı lacivert yaprak işlemeli Alexander McQueen imzalı eibiseleriyle törenin en koyu renklileri arasındaydılar. Sandra'nın elbisesi favorilerimden biri.

Buz Mavisi



Ne beyaz, ne lacivert diyip, buz gibi bir mavi tonuyla bizi karşılayanlar da vardı. Drapeli Roberto Cavalli elbisesiyle Christina Applegate, omuz kısmı krem renkli şifon J.Mendel elbisesiyle Vera Farmiga buz mavisini denediler, başarılı da sayıldılar.

Ortaya Karışık



Michelle Monaghan'ın Calvin Klein marka gri elbisesini ve Julia-Louis Dreyfus'un denizkızı esintili tülden elbisesini pek beğendim denilemez.



Diane Kruger'ın Jason Wu marka sarı elbisesine bayıldım desem yeridir. Diane her zamanki gibi prensesler gibiydi. Lea Michele'in Malandrino marka yeşil elbisesi fena değildi.



Sofia Vergara'nın üstü kırmızı, etek kısmı bordo Carolina Herrera elbisesi hoş görünüyordu. Anna Paquin, Alexander McQueen'in son koleksiyonundan bir parçayla törene katıldı. Kıyafeti taşıyamadığını düşünüyorum. Toni Collette'nin Rafael Cennamo marka göğüs kısmı altın işlemeli elbisesi daha iyi olabilirdi.

Resimler için kaynak: Life, JustJared, RedCarpet-FashionAwards

Etiketler:

2 Comments:
Anonymous Serap said...
Beyaz renk seçimi yapanlar bence çok hoş olmuşlar.

Blogger Simge Kurban said...
Kesinlikle sana katılıyorum Serapcım.