19 Ocak 2010 Salı
Critics' Choice Ödül Töreninden Manzaralar


Bugün bende birşeyler var sanırım. Beş tane yazı yazdım; ama hala hızımı alabilmiş değilim. Bu hızla aynen devam ediyorum. Şehirdışında olduğum için Critics' Choice ödül töreni ve Art of Elysium davetine geç de olsa değinmek istiyorum. Bunlardan Critics' Choice, People's Choice ödül töreninden sonra gerçekleşen bir tören. Bu törende Altın Küre'de adaylığı bulunan birçok yıldızı görmek mümkün. Bunlardan Sandra Bullock(Alberta Ferretti), Carey Mulligan, Kristen Bell(Prada) siyah elbiseleriyle törende boy gösteren isimler oldular.



Törenin öne çıkan renkleri siyah dışında beyaz, krem ve gümüş tonlarıydı. Zoe Saldana'nın omuz kısımları tüllü Jason Wu, Marion Cotillard'ın etek kısmı payet işlemeli korse elbisesi Dior imzalıydı.



Gümüş rengi Emily Blunt'a en yakıştırdığım renklerden. Kendisi Georges Chakra imzalı gümüiş elbisesi ile göz kamaştırıcıydı. Diane Kruger'ın kuyruklu beyaz elbisesi Donna Karan imzası taşıyordu. Molly Sims de gümüş rengi elbise giymeyi tercih edenlerden.



Ödül töreninde tüm bu renklerin dışında, bence bu haftanın rengi olmayı hak eden kırmızı da dikkatleri çekti. Julianne Moore'un Lanvin elbisesine Heather Graham da tek omuzlu kırmızı elbisesiyle eşlik etti.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: ,

0 Comments: