19 Ocak 2010 Salı
Altın Küre Partisi
Altın Küre Ödül Töreni'nden sonra In Style tarafından düzenlenen partide geceye katılmayan isimler dikkat çekti. Bu isimler arasında kimler yoktu ki! Ashley Simpson, Rose McGowan, Kate Walsh, Sophia Bush, Elisabeth Banks, Jennifer Carpenter, Malin Akerman, Kate Bosworth, Jessica Stroup, Michelle Rodriguez, Camille Belle, Lindsay Lohan bu isimlerden öne çıkanlardan.



Ashley Simpson mavi elbisesiyle partinin en şıkıydı kanımca. Bu şıklığını da Türk modacı Erdem'e borçluydu. Gecenin mavi elbise giyen isimlerinden biri de Rose McGowan'dı.



Kırmızı ve tonları partiye damgasını vurdu. Kate Walsh kırmızı, Sophia Bush turuncu, Elizabeth Banks ahududu, Jennifer Carpenter bordo elbiseleriyle boy gösterdiler.



Elisabeth'in elbisesi Dior, "Dexter"ın yıldızı Jennifer Carpenter'ın elbisesi Basil Soda imzası taşıyordu.



Beyaz elbiseleriyle partiyi aydınlatan isimler arasında Malin Akerman ve Calvin Klein marka elbisesiyle Kate Bosworth başroldeydi.



Partiye renk katan isimler ise Jessica Stroup ve Michelle Rodriguez'di. Jessica'nın Bally imzalı yeşil, Michelle'in tek omuzlu kanaya sarısı elbiseleri ilkbaharı müjdeler gibiydi.



Camille Belle ve Lindsay Lohan partinin ışıltılı isimleri arasında yer aldılar. Camille'nin yeşil elbisesi Armani, Lindsay'in kapşonlu payetli elbisesi Brian Lichtenberg'e aitti.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler:

0 Comments: