19 Ocak 2010 Salı
Art of Elysium 3.Yılını Kutladı


Altın Küre ödül törenine saatler kala düzenlenen Art of Elysium 3.yıldönümünü kutladı. Davete birçok ünlü isim katıldı. Altın Küre öncesi rahatlamak isteyen yıldızlar, kırmızı halıda şıklıklarıyla yarıştılar. Beyazın öne çıktığı gecede Anna Paquin iddialı Viktor&Rolf, Rachel Bilson 1950'leri andıran Chanel, Katy Perry de Hüseyin Çağlayan elbiseleriyle dikkatleri üzerlerinde topladılar.



Beyazın yanısıra krem tonları da tercih edenler vardı. Olivia Wilde'ın üzeri işleme ve aplikeli Marchesa, Ashley Simpson'ın dantelli Alexander McQueen bu elbiselere örnek gösterilebilir.



Pastel tonlar ise gri ve çelik mavisi şeklinde karşımıza çıktı. Camille Belle'nin iri fiyonklu uçuş uçuş elbisesi Valentino imzası taşıyordu. Burberry'nin drapeli çelik mavisi elbisesini ise Jaime King giymişti. Kate Bosworth da gri renkli straples elbisesiyle davette boy gösterdi.




Bu haftanın renginin kırmızı olduğunu bir önceki yazımda dile getirmiştim. Buna en büyük örnek Jessica Alba, Amber Heard ve Sophia Bush'tur. Jessica'nın Prada, Amber'ın Dior, Sophia'nın Reem Acra imzalı elbiseleri kırmızının albenisini yoğun bir şekilde bize hissetiriyor.



Siyah ise fazla karşımıza çıkmadı. Kristen Dunst'ın elbisesi dışında Marisa Tomei etek kısmı pembe elbisesiyle öne çıkıyordu.



Hippi-bohem tarzını kırmızı halıya yansıtan isimler olan Rashida Jones ve Nicole Richie, uzun nostaljik efektli elbiseleriyle çok şıktılar. Rashida'nın elbisesi Prada, Nicole'un elbisesi Etro imzalıydı.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: ,

0 Comments: