26 Ocak 2010 Salı
Ödül Törenlerinde Öne Çıkan Mücevher Trendleri
Hem Altın Küre(Golden Globe) hem de Sinema Oyuncuları Derneği(SAG) ödül törenlerinde öne çıkan takı trendlerinden söz etmek istiyorum size. Özellikle de küpelerle ilgili.

Gözyaşı Damlaları



Altın Küre'nin en göze çarpan küpelerini hiç kuşkusuz Julianne Moore ve Courtney Cox taşıyordu. Büyük damla taşlı bu küpeler, önemli davetlerin en dikkat çekici aksesuarlarından.



Moore ve Cox dışında Penelope Cruz ve Lea Michele de damla taşlı küpeleriyle dikkat çektiler. Hetr iki ismin de küpeleri Chopard imzası taşıyordu.



Sinema Oyuncuları Derneği(SAG)nin ödül töreninde ise Christina Applegate ve Christina Hendricks bu tarz küpeleri tercih ettiler. Applegate'in Lorraine Schwartz, Hendricks'in Irit marka küpeleri bu trendin son örneklerinden. Aynı törende Julia-Louis Dreyfus ve Jennifer Carpenter da bu trendden yararlandılar. Carpenter'ın küpelerine dikkatinizi çekerim.




Salkım Hanımın Küpeleri



Damla taşlı küpelerin dışında en çok gördüğümüz küpe trendlerinden biri de uzun, sallantılı küpeler. Altın Küre'de bu küpeleri Kate Hudson ve Jennifer Garner takmıştı. Hudson'ın küpeleri Stephen Russell, Garner'ın ise Bulgari imzalı.



Altın Küre'nin en şıklarından Diane Kruger ve Sandra Bullock da bu tarz küpelerle kıyafetlerini tamamladılar. Diane'nin Chanel, Sandra'nın Lorraine Schwartz marka küpeleri Kate ve Jennifer'ınkine nazaran daha zarif.



SAG'da ise bu trendi daha abartılı olarak Paula Patton ve Mariana Klaveno üzerinde gördük.

Resimler için kaynak: Life

Etiketler: , , ,

0 Comments: