1 Haziran 2009 Pazartesi
2009 MTV Sinema Ödülleri


2009 MTV Sinema Ödülleri genç aktristlerin akınına uğradı. Bunların arasında benim dikkatimi en çok Sienna Miller ve "The Hills" dizisinden Audrina Patridge çekti. Sienna'nın swarovski taşlarla süslü yeşil elbisesi kendi markası Twenty8Twelve imzası taşıyordu. Audrina ise payetli bakır rengi elbisesi içerisinde yıldızlar gibi parlıyordu. Her iki yıldızın da portföy çantaları beyaz renkliydi.



Ashley Tisdale'in mor deri elbisesi Elise Overland'e aitken, Megan Fox'un altın işlemeli brokar elbisesi ise Dolce&Gabbana imzalıydı. Vanessa Hudgens'ın portakal renkli saten Max Azria kıyafetini pek beğendiğimi söyleyemem.



Genç yıldız Miley Cyrus, yine yaşından büyük giyinerek sezonun trendi pudra renginde bir elbiseyle karşımıza çıktı. Moschino'ya ait bu elbisenin içinde 40'^lı yaşlarını süren First Lady'lere benziyordu Miley. Yeni dönemin hit isimlerinden Malin Akerman da Dolce&Gabbana imzalı beyaz takımıyla arz-ı endam etti kırmızı halıda.



Leighton Meester'ın tarzını genelde beğenirim. Bu sefer de fena görünmüyordu. Cut-out ile transparan trendini birarada kullanan yıldızın kıyafeti Emilio de la Morena imzası taşıyordu. Carmen Electra'dan hiçbir farkı olmayan Lauren Conrad ise Moschino imzalı üzeri çiçek desenli elbisesi ile vasatın altındaydı.



Ödül töreninde tafta mini elbiseler revaçtaydı. Kristen Bell, Hayden Panettiere, Anna Faris tafta elbiseleri tercih eden isimlerdendi.



Paris Hilton'un şeftali rengi Jenny Packham, Sandra Bullock'un lacivert elbisesi hiç de fena değildi bence.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler:

3 Comments:
Blogger Unknown said...
Sienna'ın elbisesini defilede de beğenmiştim ona da çok uymuş ve yakışmış :)

Blogger Simge Kurban said...
Elbise biraz Jennifer Connelly'nin kristallerle süslü yeşil mini elbisesini andırmıyor mu sence de? Yine de çok güzel bir kıyafet.

Blogger Unknown said...
Hmm renkten biraz öyle sanırım ama Balmain'de muhteşemdi :)