9 Şubat 2009 Pazartesi
BAFTA'nın Yıldızları


BAFTA'nın yıldızları bana göre Angelina Jolie, Amy Adams ve tabii ki Kate Winslet'tı. Origamik detaylı, sarı renkle hareketlendirilen siyah Armani Prive elbisesiyle Angeline Jolie bu sayede sıkıcı görünmekten kurtuldu. Gecenin trendlerinden biri olan kuyruklu elbisesiyle Amy Adams, her zamanki gibi şıklığı elinden kaçırmadı. Ten rengine uygun lacivert elbisesi Roland Mouret imzası taşıyordu. BAFTA'dan ödülle ayrılan Kate Winslet da Amy Adams gibi kuyruklu elbisesiyle denizkızını anımsatıyordu. Siyah elbisesi Zac Posen'e aitti.



Gecenin trend renklerinden siyahı tercih eden ünlüler arasında Penelope Cruz, Thandie Newton ve Emma Watson başı çekiyordu. Penelope, SAG'daki gibi yine kadife ve Azzedine Alaia imzası taşıyan bir gece elbisesiyle kırmızı halıda göründü. Thandie Newton üzeri altın şeritlerle süslü straples vintage elbisesiyle her zamanki gibi hoş görünüyordu. Genç yıldız Emma Watson ise Temperley imzalı yaka kısmı ilginç detaylı siyah elbisesiyle farklı bir hava kattı törene.



Siyah dışında göze çarpan diğer renkler, pastel tonlarındaki pembe ve griydi. Freida Pinto'nun etek ucu fırfırlı elbisesi Oscar De La Renta'ya aitti. Marisa Tomei Etro imzalı asimetrik elbisesiyle, Laura Bailey ise Stella McCartney'e ait saten elbisesiyle gecenin öne çıkan isimlerindendi.

Etiketler: ,

0 Comments: