19 Ocak 2011 Çarşamba
Trend Raporu 2: Yeşil


Geldik bu yaza damgasını vuracak diğer renk olan yeşile. Özellikle de zümrüt yeşiline. Böylesi iddialı bir rengin ya mezuniyet balosunda ya da nişanda giyilebileceğini düşünüyorum. Örnek olarak sunacağım görseller de gece kıyafetlerinden oluşuyor zaten. Angelina Jolie, Mila Kunis, Catherine-Zeta Jones ve Elisabeth Moss gibi isimlerin Altın Küre ödüllerinde öne çıkarttığı bu rengin en güzel hali Angie'nin üzerinde olan. Bu parıltılı elbisenin bir ton açığı ya da koyusunu kullanmak isteyenler için Jennifer Connelly'nin mini elbisesi ve Sienna Miller'ın sırtında dekoltesi bulunan elbiseleri örnek verilebilir.



Yine zümrüt yeşili olan; ama orman yeşiline çalan tonlardan hoşlanıyorsanız ve straples giyme taraftarıysanız Elisabeth Moss, Rachel Weisz ve Catherine-Zeta Jones'un üzerindeki modeller size yardımcı olacaktır. Saten olsun, şifon olsun istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz bu modeli. Drape detayı farklı bir hava katacaktır yeşile, bunu unutmayın.



Yeşil her tene yakışmakla birlikte, beyaz tenlilerde daha güzel durur. Özellikle yeşil gözlü ve kızıl saçlı olanlar bu renkten kesinlikle vazgeçmemeliler. Yeşili tamamlayan en güzel renk ise, altın ve gümüş tonlarıdır. Çoğu kişi yeşil gece kıyafetini siyahla tamamlamayı seçse de, bence en güzel renk altın tonları.



Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: , ,

0 Comments: