15 Aralık 2010 Çarşamba
Hollywood'da Beyaz Büyü

Gwyneth Paltrow gibi bir stil ikonası üst üste iki kez beyaz renkte elbise giyince dikkatimi çekti. Mevsimlerden kış olmasına rağmen beyaz çok revaçta son günlerde. Gwy, hem Monique Lhuillier hem de uzun, bacak ve sırt dekolteli Pucci elbisesiyle bu rengin ana kraliçesi durumunda.



Kısacık "pixie" saçlarıyla Audrey Hepburn'a benzeyen Michelle Williams da beyaza gönül verenlerden. Yeni saç modelini beyaz Narciso Rodriguez elbisesiyle tamamlayan Jessica Alba da, fırfırlı Armani elbisesiyle Lea Michele de bu renk elbiseleriyle göze çarpanlardan.



Geçtiğimiz hafta uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen Charlize Theron, beyaz renkli Stella McCartney elbisesiyle karşımıza çıkmıştı. Angelina Jolie'nin derin bacak yırtmaçlı Versace marka yün elbisesi tek kelimeyle nefes kesiciydi. Katie Holmes da daha dün bir davete beyaz renkli Azzaro elbisesiyle katılmayı tercih etti.



Olivia Wilde, Kirsten Dunst, Natalie Portman da beyazlar içinde kırmızı halıda salınan isimlerden. Olivia'nın minimal elbisesi Calvin Klein, Kirsten'ın 1920'ler esintili elbisesi Chanel, Natalie Portman'ın dantelli romantik elbisesi Christian Dior marka.



Daha isim saymak gerekirse, Nicole Kidman, Kim Kardashian, Beyonce, Anne Hathaway, Halle Berry, Jennifer Lopez, Rosario Dawson, Kate Bosworth, Kylie Minogue gibi isimler beyaz büyüye kapıldılar.


Malum önümüzde yılbaşı var. Kırmızı haliyle çok moda. Ama ona rakip bir renk beyaz. Her haliyle doğal, her haliyle çekici.


Resimler için kaynak: JustJared, InStyle

Etiketler: , ,

0 Comments: