22 Eylül 2010 Çarşamba
Ünlüler Stil: Lea Michele


Bu seneye damgasını vuran bir dizi var: Glee. Dizinin kadın yıldızlarından biri de hiç kuşkusuz Lea Michele. 24 yaşındaki esmer dilber, oyunculuğundan başka stiliyle de çok konuşuluyor.



Lea, tarz konusunda kendini tek bir kalıba sokanlardan değil. Kimi zaman yaşına uygun çok cici şeyler de giyebiliyor, kafasına estiği zaman seksi ve kadınsı olmasını da biliyor.



Renk konusunda da sınırları yok Lea'nın. Siyah, krem, yeşil, sarı, kırmızı, pembe... Ne renk arasanız var onun stil rehberinde. Ya tek renkli, ya üzeri işlemeli parıltılı ya da geometrik desenli elbiselerdir onun en sık taşıdıkları.

,

Marka bağımlılığı var mı? Bana sorarsanız, hayır. En sık giydiği isimlerden biri Giambattista Valli, Herve Leger ve Oscar De La Renta. Bu üç isim dışında Zac Posen, Reem Acra, Catherine Malandrino, Jenni Kayne, Etro gibi bilindik isimlerin dışında; medar-ı iftiharımız Erdem, Romona Keveza, Nuj Novakhett, Shoshana L Roth gibi genç ve başarılı modacıların da elbiselerini giymekten hoşlanıyor.



Lea Michele, kırmızı halının son gözde isimlerinden biri. People dergisi "2010 yılının en iyi giyien kadınları" arasında boşuna saymadı onu. Hatta onu "It Girl" olarak tanımladı.



Lea Michele, daha uzun süre isminden söz ettirecek. Önümüzde Altın Küre ve Oskar ödülleri var. Şimdiden merakla bekliyoruz neler giyeceğini.


Resimler için kaynak: Style, RedCarpet-FashionAwards

Etiketler:

0 Comments: