1 Eylül 2010 Çarşamba
Venedik Film Festivali'ne Saatler Kala


Venedik Film Festivali, bugün itibariyle başladı. Benim festivalden beklentim, geçen yılki kırmızı halı sönüklüğünün bu yıl tekrarlamaması. 2007 ve 2008 ne güzel geçmişti oysa. Eskileri şöyle bir yad edersek; 2007 yılında Keira Knightley'nin pembe Chanel elbisesi, yine aynı yıl Elie Saab elbisesiyle festivalde karşımıza çıkan Diane Kruger. Her iki elbise de Venedik'in en hit parçalarıydı.



2008 yılında ise Charlize Theron ve Anne Hathaway rüzgarı esti. Charlize'in gümüş işlemeli Versace elbisesi ve Anne'nin yine aynı markaya ait etek kısmı kabarık, gri elbisesi.



2008'de Natalie Portman ve Evan Rachel Wood da çok şıklardı. Natalie, siyah dantelli Rodarte elbisesi ile göz okşamıştı. Evan ise Monique Lhuillier'ye ait yağ yeşili elbisesi ile mükemmel görünüyor. 2009 yılından aklımda kalan tek elbise, Eva Mendes'in petrol yeşili Armani Prive elbise. Ben bu yılki festivalden umutluyum. Çünkü, Natalie Portman var. Çünkü, Natalie'nin son filmi" Black Swan" için harika elbiseler tasarlayan Rodarte var. Bu ikili birleşince ortaya harika işler çıkıyor. Bu isim dışında Michelle Monaghan var, Jessica Alba var, Blake Lively var. Bakalım, kırmızı halı nelere gebe?

Etiketler:

0 Comments: