14 Eylül 2010 Salı
Toronto Film Festivali'nde 2.Raund


Toronto Film Festivali, tüm hızıyla devam ediyor. Festivale damgasını vuran Hilary Swank'ten bahsetmek istiyorum ilk olarak. Hilary, Emilio Pucci'ye ait mini bir elbiseyle katıldığı festivalde, derin sırt dekoltesiyle dikkat çekti. Kendisinin sırt dekoltesini ne kadar sevdiğini birçoğumuz biliyor.



Festivalin kara prensesleri rolüne bürünen yıldızlarının başında gelen Jennifer Garner, LivTyler, Winona Ryder risk alma konusunda çekimser kalanlardan.



Beyaz ve bej renkleri nadir de olsa tercih edilen renkler arasında yer alıyor. Bryce Dallas Howard, üzeri işlemeli Elie Saab elbisesiyle göz doldururken, Armani Prive imzalı beyaz elbisesiyle Megan Fox ve Milla Jovovich dikkat çektiler.



Howard'ın festivalde giydiği kıyafetlerden biri "patchwork" olarak tabir ettiğimiz modeldeydi. Nicole Kidman, lacivert Prada elbisesiyle her zamanki gibi zarif görünüyordu. Natalie Portman ise çok sevdiği fırfırlı elbiselere dönüş yapmıştı. Kıyafeti Jason Wu imzası taşıyordu.



Elbiselerinde iki renk kullananlar da yok değildi.Freida Pinto'nun turkuaz-siyah Narciso Rodriguez, Rebecca Hall'un kırmızı-siyah YSL elbisesi ve Juliette Lewis'in omuz kısmı siyah kurdelalı şampanya rengi saten elbisesi de dikkate değerdi.

Resimler için kaynak: JustJared, Life, InStyle

Etiketler:

0 Comments: