21 Eylül 2010 Salı
Tasarımcı Günlüğü: Andrew Gn


Andrew Gn, her ne kadar ününü Paris çıkışlı olmasına borçlu olsa da, aslen Singapur doğumlu. Londra'daki Central Saint Martins'te moda eğitimi alan tasarımcı, bir süre Gianfranco Ferre'nin yanında piştikten sonra kendi markasını yaratmayı seçenlerden. Lüks kumaşları ve enfes elişine sahip haute couture tasarımlarıyla ün salan Andrew Gn, dantel ve organze işinde hayli başarılı.



Kıyafetleri dışında kendi adını taşıyan ayakkabı, çanta, takı gibi aksesuarlarda da çok bilinen bir isim olmasına rağmen, ağırlıklı olarak haute couture tasarımlarıyla akla geliyor. Tek omuzlu kıyafetleri, boyun kısmı mücevherli elbiseleri, helenistik detayları ile dikkat çekiyor.




Elbiseleri en çok Kate Beckinsale, January Jones, Jennifer Lopez, Hilary Swank tarafından tercih edilmekle birlikte, Elizabeth Banks, Rachel McAdams, Anne Hathaway, Eva Mendes, Drew Barrymore, Zoe Saldana, Michele Monaghan gibi isimler de Andrew Gn'i tercih ediyorlar.




Renk olarak siyah ve laciverdi yoğun olarak kullanmayı seven modacının, 2010 sonbahar-kış koleksiyonunu içeren son kreasyonu fırfır detayları ile dikkat çekiyor. Siyah ve lacivert yine başrolde, yan rollerde ise kırmızı, sarı.




Resimler için kaynak: Style, RedCarpet-FashionAwards

Etiketler:

0 Comments: