29 Temmuz 2010 Perşembe
Sırt Dekoltesi Denince Akla Gelen İsimler


Miniyi en iyi taşıdığını düşündüğüm 5 ünlü ismi paylaştım sizinle. Sıra sırt dekoltesini en iyi taşıyanlarda. Bunlardan biri Halle Berry. Oskar ödül töreninden "en iyi kadın oyuncu" ödülüyle döndüğü gece giydiği Elie Saab elbiseyi hepiniz hatırlıyorsunuzdur. Kendisi sık sık ister bacak, ister göğüs, ister sırt olsun dekolteye başvuranlardan.



Berry'e rakip olabilecek isimlerden biri hiç kuşkusuz Sienna Miller. Hem mini hem de sırt dekoltesini aynı anda taşımasını çok seviyor Sienna.



Angelina Jolie sırt dekoltesini ne denli sevdiğini daha geçtiğimiz gün gözümüze sokarcasına gösterdi bize. Yeni filmi "Salt"ın tanıtımı için Japonya'daki galaya katılan ünlü oyuncu, derin bacak yırtmacının yanısıra sırt dekoltesiyle adından söz ettirdi.



Hilary Swank de aynı ödüldaşı Halle Berry gibi Oskar ödül töreninde 2.kez ödülünü kucaklarken önü tamamen kapalı, sırtı kalçasına kadar açık sırt dekoltesiyle gecenin en çok konuşulan ismi olmuştu. Bu alışkanlığı hala sürdürmekte. Yer yer sırtını şerit kesimli dekolte elbiseleriyle çekici hale getirmekten hoşlanıyor.



Ve Nicole Kidman. Onun gibi güzel bir sırta sahip biri bunu cömertçe sergilemeli, değil mi ama? O da bunu hakkıyla yapıyor zaten. Peki sizin aklınıza gelen başka isimler var mı? Paylaşırsanız sevinirim. Unutmuş olabileceklerim vardır mutlaka :)

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: ,

3 Comments:
Anonymous feşın iz peşın said...
favorim hillary swank:)
bu listede yer alabileceklerse,
diane kruger
camilla belle

Anonymous jayne said...
jennifer lopez, gisele bündchen, kate bosworthu unutmasak :)) daha bi sürü isim vardır ama aklıma gelenler bunnlar

Blogger Simge Kurban said...
Hilary'in eline kimse su dökemez. Angelina zayıflıktan kırıldığı için eski gibi güzel taşıyamıyor sırt dekoltesini. Bu işler cesaret işi ne de olsa.