5 Kasım 2009 Perşembe
AFI Festival, Film Galaları ve Vs...
AFI Festival



Los Angeles'ta düzenlenen AFI Festival, ünlü yıldızları ağırlamaya devam ediyor. "The Road" filminin galası için festivale katılan Charlize Theron, Dior marka gri mini elbisesi ve saçları ile 1930'ların çarliston kızlarına öykünmüştü. "The Bad Lieutenant:Port of Call New Orleans" filminin tanıtımına katılan Eva Mendes da payetli Chris Benz marka elbisesi ile gece kraliçesi gibiydi.



Geçen günki festival programına ise Kate Beckisnale ve Drew Barrymore damgasını vurdu. "Everybody's Fine" filminin prömiyeri için kırmızı halıda boy gösteren iki isimden Kate, J.Mendel marka mini elbisesi; Drew, Victoria Beckham imzalı saten mor elbise giymeyi tercih etti.

Film Galaları



Daha dün Prabal Gurung ile ilgili yazı yazmıştım. Bu markanın yeni müdavimlerinden Thandie Newton, yeni filmi "2012" nin Los Angeles'taki galasına markaya ait, bel kısmı fiyonklu siyah-beyaz bir elbise ile katıldı. "The Box" filminin yıldızı Cameron Diaz ise filmin New York'taki galasına Roland Mouret marka, lacivert bir elbise ile katılmayı tercih etti.

Chanel "Memorial Sloan-Kettering Canter Center" Gecesi



Chanel'in "Memorial Sloan- Kettering" kanser merkezi için düzenlediği yardım gecesine katılan Blake Lively ve Diane Kruger, gecede markanın kıyafetleriyle boy gösterdiler.

Resimler için kaynak: Life

Etiketler: , ,

0 Comments: