6 Ağustos 2008 Çarşamba
Teen Choice Ödül Töreni'nden


Teen Choice ödülleri de sahiplerini buldu. Geceye gençlik dizilerinin genç oyuncuları damgasını vurdu. Kıyafetlerde maxi elbiseler, tek omuz detayı ve canlı renkler dikkat çekti. "Heroes"dan Hayden Panettiere'nin degrade elbisesi çok hoştu. "The Hills"in oyuncusu Lauren Conrad'ın elbisesinin imzası kendisine aitti. Abartılı makyajı ve kötü kıyafet seçimleriyle rüküşler listemde yer alan Fergie'nin elbisesi ise Etro imzalıydı.



"O.C." ile yıldızı parlayan Rachel Bilson, Brian Reyes'a ait su yeşili mini bir elbisse giymişti. Gençlik dizileri içinde daha kaliteli bir yerde duran "One Tree Hill"den Sophia Bush çiçek desenli straples bir elbise giyerken, son zamanların hit dizisi "Gossip Girl"de Blair karakterini canlandıran Leighton Meester, Lanvin imzalı yeşil bir elbiseyle kameralara yansıdı. Elbise güzeldi güzel olmasına; ama saçları son derece bakımsız görünüyordu.



Woody Allen'in son filmi "Vicky Cristina Barcelona"da karşımıza çıkacak olan Scarlett Johansson şeftali renginde Matthew Williamson elbisesiyle cici kız görüntüsü veriyordu. Brittany Snow ve Blake Lively ise bence son derece vasattı.

Etiketler: , , ,

0 Comments: