4 Nisan 2008 Cuma
Alışveriş Tutkunları İçin


Sex and The City dizisi birçok diziye, filme esin kaynağı oldu. "Gossip Girl" SATC'nin gençlere uyarlanması sanki, "Şeytan Marka Giyer" moda dünyasına şöyle bir dokundurmuştu. Sırada Isla Fisher'ın yine bir kitap uyarlaması olan "Confessions of A Shopacolic" filmi var. Halen çekim aşamasında olan filmin setinden birkaç fotoğraf yansımıştı basına. Isla, alışveriş delisi Rebecca karakteriyle rengarenk kıyafetler içerisinde karşılıyor bizi.



Filmin konusu ise şöyle: Üniversite mezunu Rebecca, New York'a ekonomi gazetecisi olmak için gelir ve zengin bir işadamıyla ilişki yaşarken yavaş yavaş alışveriş bağımlısı olur. Sophie Kinsella'nın "Bir Alışverişkoliğin İtirafları" adlı romanında uyarlanan filmde Isla Fisher başrolde.



Barbie bebekler gibi pembelerin yanısıra turuncu, sarı, mor, lacivert gibi neon renkleri birarada kullanan bu karakter birçok hemcinsine kaynak olacak. Sex and The City'nin galasına az kala bu filmin setten fotoğrafları etrafta dolaşınca yüzüme bir gülümseme yayıldı. Sırada ne var acaba?

Etiketler: ,

0 Comments: