28 Mart 2008 Cuma
Modanın Arı Mayaları


Daha yeni sarı rengiyle ilgili blog yazmıştım. Gün geçmiyor ki bu renkten daha fazla söz edilmesin, ama bu sefer biraz farklı. Baharın gelişini müjdeleyen bu rengin yanına siyah eklenince çok farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Biri canlı, diğeri içine kapanık renk birarada kullanılınca dramatik bir etki yansıtıyor. Bence iki renk aynı oranda kullanılmamalı. Elbiseniz siyahsa sarıyla renklendirebilirsiniz ya da sarı elbiseye siyah bir kemer takabilirsiniz.
Audrina Patridge, Angie Harmon, Jessica Alba, Vanessa Williams dengeli bir şekilde kullandıkları sarısi-siyah kombinleriyle kraliçe arılardan farksızlar. Sarının kişiyi solgun gösterebileceğinin farkında olan bu yıldızlar daha yumuşak, tereyağ sarısı gibi bir sarıyı tercih ederek ne kadar yerinde bir karar vermiş olduklarını göz önüne seriyorlar ve insanın dimağında bal tadı gibi bir etki bırakıyorlar.

Resim Kaynak: Mystyle

Etiketler: , ,

1 Comments:
Blogger Umut said...
2008 Türkiye güzellik yarışması'ndaki "Arı Maya" ları unutmamak gerekli, ayrıca dediğinde de haklısın, iki renk aynı oranda kullanıldığında futboldaki parçalı formalar gibi duruyor...

Bunun dışında sarı-siyah kombinini eşofman olarak Bruce Lee'den devralan Kill Bill'deki Uma Thurman ve sarı siyah şortuyla Rocky Balboa'yı örnek verebiliriz değil mi?