11 Şubat 2008 Pazartesi
Sinema ve Müzik Dünyası Bafta ve Grammy'de Buluştu
Aynı güne denk gelen Bafta ve Grammy ödül törenleri, sinema ve müzik dünyasının önde gelen isimlerinin kırmızı halı üzerinde ne kadar albenili göründükleri bir kez daha gözler önüne serdi. İngiltere'de düzenlenen Bafta ödül töreninde İngiliz gülleri Sienna Miller, Keira Knightly'nin yanısıra Kate Hudson, Jessica Biel gibi Amerikalı yıldızlar da boy gösterdi.



Bu yılki Bafta ödül törenlerinde John Galliano'nun ağırlığını epeyce hissettik desek yeridir. Sienna Miller, Eva Green ve Jessica Biel tercihlerini Dior'un siyah kıyafetlerinden yana kullanırken, bir tek Kate Hudson her zamanki gibi parlak bir Dior tasarımı tercih etmişti.



Bafta'da bir diğer trend parlak, payetli elbiselerdi. Emily Blunt, Marc Bouwer imzalı tek omuzlu bir elbiseyle kırmızı halı üzerinde br sülün gibi salınırken, Keira Knightly asil havasını Valentino'nun kat kat, şelale efektli straplez elbisesiyle tamamladı.



Grammy ödül töreninde ise durum farklıydı. Müzik ödüllerinin dağıtıldığı gecede bu senenin ana rengi olarak lanse edilen mavi-lacivert görülmeye değerdi. Rihanna tütüyü andıran Zac Posen, Alicia Keys fuşya çantasıyla renklendirdiği Armani Prive, Nelly Furtado ise kalçalarını geniş gösteren drapeli Arthur Mendonca elbisesiyle laciverdin en can alıcı tonlarını yansıttılar. (Nelly'nin boynundaki kolyenin köpek tasmasından hiçbir farkı yoktu)



Beyonce ve Taylor Swift de mavinin daha yumuşak, bebeksi tonlarını taşıdılar kırmızı halıya. Beyonce'un göğüs ve bel kısmı parlak detayla, etek kısmı tülle hareketlendirilen Elie Saab elbisesi kesim olarak hoştu; ama rengi hiç açmamış ünlü şarkıcıyı. Hele saçları dehşet! Fergie'nin civciv sarısı Calvin Klein elbisesi ise çok şık duruyordu. Görüldüğü gibi straplez elbiseler geceye damgasını vurdu yine.

Etiketler: ,

0 Comments: