31 Mart 2010 Çarşamba
Jennifer Aniston, Avrupa Turunda


Jennifer Aniston, yeni filmi "Bounty Hunter" için galadan galaya koşturmakla meşgul şu sıralar. Londra ve New York prömiyerini yaptıktan sonra sıra Avrupa turlarına geldi. İlk durak Paris'ti. Paris'teki galaya Christian Lacroix'ya ait nar çiçeği rengi straples bir elbiseyle katılan ünlü oyuncu, ilk defa siyah ve gümüş renginin dışında canlı bir renk denemiş oldu. Bu, onun gibi sabit bir tarzı olan kişi için kayda değer bir gelişme. Elbise makyajıyla ve saçıyla gayet uyumlyudu; ama keşke siyah yerine gümüş tonlarında ayakkabı giymeyi deneseydi, hiç de fena olmazdı.



Paris sonrası ikinci durak olan Berlin'de ise ilk olarak film için düzenlenen basın toplantısına katıldı. Basın toplantısına beyaz bir triko ve gri etekle çıkmayı tercih eden Aniston, filmin Berlin galasında bej rengi, Valentino bir elbiseyle karşımıza çıktı.



Ve son durak; Madrid. Yine bir basın toplantısı ve ardından gelen gala gecesi. Basın toplantısında beyaz bir mini etekle gördüğümüz Jennifer'ı filmin Madrid galasında ise üzeri pırıltılı, yine Valentino'ya ait siyah bir elbise içerisinde gördük. Paris galasında giydiği Christian Lacroix marka couture elbise dolayısıyla fazla eleştiri almış olacak ki; Aniston yine kendi bildiği tarzına geri döndü. Ama başlangıç olarak hiç de fena değil. Jennifer'ın stil konusunda daha fazla risk almasını istiyorum. Mutlaka güzel şeyler çıkacaktır ortaya.

Resimler için kaynak: Life, JustJared

Etiketler: , ,

0 Comments: