26 Mart 2010 Cuma
Ünlüler Stil: Carey Mulligan


"An Education" filmiyle yıldızı iyice parlayan İngiliz oyuncu Carey Mulligan, memleketine özgü o sofistike havayı fazlasıyla üstünden taşıyan bir isim. Henüz 25 yaşında olmasına rağmen, yaşından ağır bir görüntüsü var. Siz bakmayın, kısacık saçlarıyla minyon yıldız Mia Farrow'u andırmasına. Stil duygusu yaşına göre daha ağır.



Genellikle koyu renkleri tercih ettiğini gözlemlediğimiz Carey'nin stili iyice oturmuş durumda. Kendinden emin, şık bir hanımefendi görüntüsü veriyor. Ödül törenlerinde tutkunu olduğu straples elbiseler içerisinde duruşu soğuk bir İngiliz asili gibi; ama bazen bakışlarıyla muzip kızlara da benzemiyor değil.



Carey'nin müdavimi olduğu birkaç tasarımcı var. Bunların başında Prada geliyor. Hem de açık ara önde. Prada'yı sırasıyla Lanvin, Nina Ricci ve Vionnet izliyor. Arada Christopher Kane, Prabal Gurung ve Thakoon gibi daha yeni isimlerin kıyafetlerini giymekten de çekinmiyor.



Siyah ve lacivert onun has renkleri. Bu iki rengin dışında kırmızıyı seviyor. Bu kırmızı sevgisi nar çiçeğinden bordoya uzanan bir renk paletini kapsıyor.



Seyrek de olsa renkli, baskılı kıyafetler içerisinde de görüyoruz Carey'i. Bu bazen uçuk bir pembe oluyor, bazen sarı, bazen de çiçek baskılı, rengarenk bir elbise.

Resimler için kaynak: Life, RedCarpet-FashionAwards

Etiketler:

0 Comments: