11 Mart 2010 Perşembe
82.Oskar Ödüllerinin Mücevher Trendleri


Bir Oskar Ödül Töreni sezonunu daha kapamışken(Oskar ile ilgili yazım Cosmotürk'te olacak), bu yılın öne çıkacak mücevher trendlerine şöyle bir göz atalım. Görünen o ki; çiçek detaylı takılar bu yılın da gözde parçaları. Nicole Richie'nin kocaman ve Rachel McAdams'ın ise daha küçük çiçekli Lorraine Schwartz marka yüzüğü baharın çiçekli yüzünü müjdeliyor.



Çiçek detayları dışında renkli taşlı yüzükler de bu sezon revaçta. Julianne Moore, Bulgari marka yeşil; Zoe Saldana ise Lorraine Schwartz marka mor ametist taşlı yüzükleriyle bu trendin öncüleri.



Sallantılı küpelerin modası geçmiyor. Bu yılki Oskar ödül töreninde mücevher tasarımcısı dalında bir numara olan Lorraine Schwartz, Rachel McAdams ve Miley Cyrus'ı fanları arasına ekledi. Damla taş ve çiçek detayları küpelerde de öne çıkıyor.



Bu sezon bileklikler çok trendy. Amanda Seyfied ve Miley Cyrus, kelepçe tarzı bileklikleriyle Hint prenseleri edasıyla göz kamaştırıyorlar. Her iki takı da tabii ki Lorraine Schwartz'a ait.



Saç klipslerini unutmamak gerek. Diane Kruger'ın çiçek detaylı Chanel, Vera Farmiga'nın Fred Leighton marka yaprak detaylı saç tokaları çok göz alıcı.



Bu seneki Oskarlarda kolyeler çok fazla karşımıza çıkmadı. Çıkanlar arasında en dikkat çekici olanı ise, Kate Winslet'in sarı sitrint aşından oluşan Tiffany&Co marka kolyesiydi. Mariah Carey'in elbisesinin kalça kısmını süsleyen çiçekli broşu görülmeye değerdi.

Resimler için kaynak: People

Etiketler: , ,

0 Comments: