1 Aralık 2009 Salı
Haftanın Şıkı: Natalie Portman


"Brothers" filminin galasında Natalie Portman'ın giydiği Jason Wu marka, üst kısmı büzgülü lacivert elbise unutulacak gibi değil. Zarif bir topuz, burnu açık mor ayakkabılar ve sarı portföy çanta ile tamamlanınca ortaya asil, aynı zamanda çekici bir görüntü çıkıyor. Akşam saatlerinde katıldığı bir televizyon programında da tercihini yine lacivert bir elbiseden yana kullanan Natalie, saçlarını bu sefer salıveriyor; ama aynı mor ayakkabıları giymeyi de ihmal etmiyor.

Etiketler:

2 Comments:
Anonymous Adsız said...
aynı mor ayakkabılar yazın sayesinde gorulmuyor, ayrıca o kadar küçük fotolar koyman da iyi degil, insanın bakası gelmiyo, bişey gorunmuyo ki ayrıca resimlerin altına yanına yöresine yaptıgın efektler de resmi ön planda olmaktan alıkoyuyor zaten küçük, bi de bu kötü tasarımla karmaşık bi yer haline geliyo bence yenilik fena olmaz

Blogger Simge Kurban said...
Bu konudan ne zamandır ben de muzdaribim. Ne zamandır sitenin tasarımında değişiklik yapmak istiyorum, ama yoğunluktan kısmet olmadı. En kısa zamanda sitenin tasarımı değişecek, buradan haber veriyim :)