17 Kasım 2009 Salı
Modern Sanatlar Müzesi'nin 30. Yıl Galası


Los Angeles'taki Modern Sanatlar Müzesi(MOCA), 30.yılını görkemli bir galayla kutladı. Geceye şov dünyasından birçok ünlü katıldı. Bu isimler içerisinde Marisa Tomei, Kate Beckinsale, Rose McGowan, Jessica Alba, Eva Mendes, Kate Bosworth, Christina Ricci, Chloe Sevigny, Gwen Stefani tabii ki en dikkat çekici olanlarıydı. Galanın en canlı renklerinden birini Marisa giymişti. Marisa Tomei'nin sakız pembesi Jean Desses elbisesi 1950'lere ait vintage bir parçaydı. Kate Beckinsale'in petrol yeşili, tek omuzlu, drapeli saten elbisesi ise Andrew Gn imzalıydı. Bu çarpıcı elbiseyle Kate, kelimenin tam anlamıyla Yunan tanrıçaları gibiydi. Davette dikkat çeken bir diğer isim ise Rose McGowan'dı. Donna Karan'a ait kırmızı origamik detaylı elbisesi ile Rose, çizgifilm yıldızı Jessica Rabbit'in birebir kopyasıydı adeta.



Galada monokrom renklerle boy gösterenler arasında olan Jessica Alba, Prada'ya ait bir elbiseye karşımıza çıktı. Eva Mendes Miu Miu marka krem-siyah karışımı elbisesi ve başında revü kızlarını andıran bir aksesuarla, Kate Bosworth ise zebra desenli Proenza Schouler elbisesi ile kameralara gülümsediler.



Gecenin hit tasarımcısı Miuccia Prada'ydı. Prada ve Miu Miu markaları ünlüler tarafından en fazla tercih edilen markalardı. Christina Ricci ve Chloe Sevigny'nin elbiseleri de bu markaya aitti.

Resimler için kaynak: Life

Etiketler: ,

0 Comments: