24 Kasım 2009 Salı
2009 Amerikan Müzik Ödülleri


Amerikan Müzik Ödülleri(AMAs), sahiplerini bulurken kırmızı halıda renkli görüntülere sahne oldu. Birçok isim katılanlar arasındaydı. Müzik dünyasının yanısıra beyaz perdeden de isimlere rastladık. Müzisyenlerin giydiği elbiseleri genelde vasat bulmakla beraber, en çok Carrie Underwood'un tek omuzlu şampanta rengi Theia, Shakira'nın Versace imzalı mini sarı, Jennifer Lopez'in üstü işlemeli, alt kısmı püsküllü ten rengi Marchesa elbiselerini beğendim.



Kıyafetlerinden en fazla söz ettiren isimler ise Leona Lewis, Fergie ve Rihanna'ydı. Leona'nın fütüristik kıyafeti Vivienne Westwood, Fergie'nin kristal işlemeli, bacak yırtmaçlı kıyafeti Armani imzası taşıyordu. Rihanna da J-Lo gibi Marchesa marka elbise giymeyi tercih etti.



Yazımın başında da belirttiğim gibi, ödül töreni kıyafetler açısından çok iyi değildi. Şahsen sinema oyuncularının giydiklerini daha şık buldum. Selena Gomez'in gümüş renkli, disko toplarını andıran elbisesi Talbot Runhof, Kristen Bell'in fildişi rengi Christian Cota, Nicole Kidman'ın gri-pembe karışımı Balenciaga elbiseleri gayet şıktı.

Resimler için kaynak: Life

Etiketler:

0 Comments: