16 Aralık 2009 Çarşamba
2010'un Trend Habercisi: Tek Omuzlu Elbiseler


Şık davetlerde son trend, tek omuzlu elbiseler. O kadar trend ki; Ocak ayı ödül töreni ayıdır, malum. People's Choice mi dersiniz, Critic's Choice mi dersiniz, Golden Globe bir yandan, Screen Actor's Guilds diğer taraftan, araya bir de Grammy eklendi mi, değmeyin Ocak ayının bereketine. Hal böyle iken; ünlüler şimdiden hazırlık yapmaya başladı kanımca. Yeni yıla sayılı günler kala, Hollywood sakinleri yeni yılı ve yeni ödül törenlerini nasıl karşılayacaklarını ufaktan bize sezdirmeye çalışıyor. 2010 yılının ilk ayında kırmızı halı üzerinde sıkça göreceğimiz bir trend, tek omuzlu elbiseler. En son Fergie, Rachel McAdams ve Penelope Cruz'un üzerinde gördüğümüz bu trendi daha birkaç hafta önce uygulayanlara şöyle bir bakalım, isterseniz.



Gwyneth Paltrow, Marakeş'te düzenlenen otel açılışında Donna Karan marka somon rengi elbisesiyle ne de çekici görünüyor! Kate Beckinsale'in petrol yeşili saten Andrew Gn elbisesi Yunan tanrıçalarına nazire yapar gibi. Asil güzel Cate Blanchett'in mor renkli elbisesi yine sofistike bir hava katmış yıldıza.Armani



Siyahtan gümüş rengine, payete kadar istediğiniz renkte denemekte serbestsiniz bu trendi. Rashida Jones, Olivia Wilde, Nicole Kidman bunun oldukça farkında olanlardan.



Lacivert mi istediniz ya da puantiyeli? Kokteyl elbisesi tarzında gece dışarı çıkarken mi giymek istiyorsunuz? İşte size birkaç örnek: Kate Walsh'un kobalt mavisi Marchesa, Cat Deeley'in petrol yeşili Preen, Diane Kruger'ın Jason Wu marka balon elbisesi sözlere çok fazla hacet bıraktırmıyor.



Kışın çok renkli takılmam, sade ve ağırbaşlı olmak isterim derseniz; Mandy Moore, Malin Akerman ve Demi Moore gibi siyahtan vazgeçmeyin derim.



Eva Longoria, Salma Hayek, Dannie Minogue gibi değişik detaylarla elbisenize hava da katabilirsiniz.

Resimler için kaynak: Instyle

Etiketler: , ,

0 Comments: