14 Eylül 2009 Pazartesi
Veronica Lake Dalgaları


Eski Hollywood yıldızlarının saçları deyince ilk akla gelen modellerden biridir Veronica Lake modeli. 1940'ların bu ünlü yıldızının saçları, popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeden birçok ünlü tarafından taklit ediliyor. Özellikle büyük ödül törenlerinde bu model, en iyi stil kurtarıcılardan biri. Bu yumuşak dalgalı saçlar, yüzünüzün yarısını örterken size asil ve kadınsı bir hava katıyor.



Son dönem Hollywood yıldızlarının kırmızı halı tercihlerinden biri olan bu modeli iri dalgalı saçlar ve kırmızı rujla kullandığınızda hem hacimli hem de baştan çıkarıcı bir görüntü elde ediyorsunuz. Son olarak Megan Fox'ta karşımıza çıkan bu model, yıldıza çok yakışmış. Fox, katıldığı davetlerden birinde kırmızı rujla vamp bir görüntü çizerken, yeni filminin tanıtımı için katıldığı başka bir etkinlikte bu sefer saçlarını doğal bir makyajla tamamlamayı tercih etmiş.



Geçtiğimiz yıl January Jones'un Altın Küre ödül töreninde tekrar moda gündemine taşıdığı bu zarif dalgaları Sienna Miller da başarılı bir şekilde taşımasını bildi. Sarı iri dalgalar ve tabii ki kırmızı rujla. Sarışınlar dışında Milla Jovovich, Marion Cotillard gibi kumral ünlüler de bu modelin müdavimlerinden.

Etiketler: , ,

0 Comments: