3 Eylül 2009 Perşembe
Beverly Hills 90210 Kızları
Ortaokul yıllarımın bir numaralı gençlik dizisiydi Beverly Hills 90210 (bizdeki adıyla Evimiz Hollywood'da). Arkadaşlarla "ben Brenda'yım, sen Kelly" yarışına girerdik. Hey Girl dergisinin diziye özel haberler içeren sayfasını merakla beklerdim her ay. Posterleri duvarları kaplardı, gazete ve dergilerden kesilen resimleri itinayla harita metod defterlere yapıştırılırdı. Aradan 15 sene geçti, gençlik hayallerimizi benimle yaşayan dizinin oyuncuları 40'larına merdiven dayadılar. Dizinin kadın yıldızları içinde dört kare ası oluşturan Shannen Doherty, Jennie Garth, Tori Spelling ve Tiffany Thieesen'in stillerine bir göz atalım:




Dizinin ikizlerinden kız olanı Brenda olarak ünlenen Shannen Doherty, benim en sevdiğim kız karakterini canlandırıyordu. Kendi içinde sorunları olan, uyumsuz, aşırı duygusal halleriyle Brenda'dan farklı olarak asi, kavgacı bir yapısı var Shannen'ın. Tarzı da bundan haylice nasipleniyor. Erken çöken Shannen, iyi bir stil duygusuna sahip değil. Yukarıda seçtiğim kıyafet örneklerine bakıp aldanmayın, bunlar en iyileri.



Şımarık, diyet meraklısı Kelly, hem Dylan'ı hem de Brandon'ı kendine aşık etmeyi başarmıştı. Minik ağızlı, hokka burunlu, güzel Kelly olarak karşımıza çıkan Jennie Garth, yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden pek birşey kaybetmemiş. Kıyafet seçimleri gayat başarılı. Özellikle saçları konusunda çok özenli. Kendisine son günlerde 20'lerin çarliston kızlarına özgü saçlarıyla görmekteyiz. Yakışıyor da.



Donna Martin. Ablak yüzlü, ama yufka yürekli Donna'nın aksine çok fettan biri Tori Spelling. Dört yıldız içinde en renkli giyinen isim. Pembeler, maviler, yeşiller, sarılar eksik olmuyor gardrobundan.



Dizinin kötü kızı Valerie Malone olarak ünlenen Tiffany Thiessen, saçlarıyla en fazla oynayan yıldız. Bir ara sarı tonlarını deneyen Thieesen, tekrar eski saç rengi koyu kahveye dönüş yaptı. Kendisini beyaz kıyafetler içerisinde görmek oldukça mümkün. Jennie Garth ile birlikte stil konusunda başı çekiyorlar.

Resimler için kaynak: Jamd, People, RedCarpet-FashionAwards

Etiketler: , ,

0 Comments: