16 Eylül 2009 Çarşamba
Jennifer, Charlize ve Drew Yeni Filmlerini Tanıtıyorlar


Yeni filmler, yeni davetler ve yeni kıyafetler. İlk olarak Jennifer Aniston ve son filmi "Love Happens"tan bahsedelim. Los Angeles'ta gerçekleşen prömiyerde Jennifer, parıltılı gümüş rengi Valentino marka elbisesiyle objektiflere takıldı. Elbise her zamanki gibi Jennifer'ın sevdiği gibi mini ve yine gümüş rengi sandaletlerle kombinlenmiş. Saçlarda bir değişiklik yok, yine aynı şekilde ayrılmış. Göze çarpan en önemli ayrıntı, Jennifer Aniston artık siyah giymekten vazgeçmiş, gri ve gümüş tonlarını iyice benimsemiş. Gayet başarılı bir tercih.



Charlize Theron, sonbaharın havasına uygun bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yeni filmi "Burning Plan"ın galasında sarı Dior elbisesiyle her zamanki gibi göz alıcı.



Beyaz perdenin şirin kızı Drew Barrmore ise gayet heyecanlı. Neden mi? İlk yönetmenlik deneyimini yaşıyor da ondan. Yönetmenliğini yaptığı "Whip It" filmi için tanıtımdan tanıma koşan Drew, üzeri dantelli sarı Alexander McQueen elbisesiyle gözümüze takılıyor. Tarzı, mensup olduğu Balık burcunu yansıtır bir şekilde gayet çılgın ve kendine özgü.

Resimler için kaynak: Jamd, JustJared

Etiketler: , , ,

0 Comments: