2 Temmuz 2009 Perşembe
Yarışma ile İlgili Küçük Bir Uyarı
Arkadaşlar, bir uyarı yapmak istedim. Çoğu arkadaş 1.soruyu doğru olarak yolluyor, ama gelgelelim 2.soruya cevapları yanlış oluyor. Daha dikkatli olalım lütfen :)

Etiketler: ,

8 Comments:
Anonymous Adsız said...
asıl soru cuma günü mü yayınlanacak. Şimdi bugün 4. gün talihlileri yarın 5 cuma 6 mı ? önceki yarışmalarda cumartesi soruluyordu. pardon kafam karışmış da olabilir :s

Blogger Simge Kurban said...
Cuma günü sonunda toplam 50 finalist(her günün ilk 10 finalisti toplanıyor) Cumartesi günki sorulacak soruya katılabilecek. O 50 finalistten kim cumartesi günü saat 11de sorulacak olan soruya 11.00-12.00 arasında en hızlı cevabı verirse hediyeyi kazanacak :)

Anonymous Adsız said...
benim insallah zaten bu seferde olmazsa braun a öyle bi mail döşicem ki bana vermek zorunda kalacak. yarışma sahiplerine size yani bitane hediye veriyorlardır dimi. NAsıl olunuyo en iyisi ondan olmalı. bu bloglar sayesinde modacı makyajcı oldum.

Blogger Simge Kurban said...
Eğer cumartesi günü hızlı davranırsan niye sen kazanmayasın ki :)
Moda blogları sayesinde birçok kişi birçok şey öğreniyor artık.

Anonymous Adsız said...
ilk yazan adsız. bugün perşembe yarında cuma :))) kafan bi hayli karışmış.

Anonymous Adsız said...
bugünkü sorunuzun cevap seçenekleri ilginçti. yarışma saati geçtiği için belirteyim 1-a 2-b 3-c çok iyi denk getirmişsin :))) hani öss sınavlarında alt alta 5 soru hep d şıkkı olur döner bi daha soruları okuruz ya onun gibi oldu. acaba doğrumu?

Blogger Simge Kurban said...
Arkadaşlar, yarışma saati geçmedi, o saat cumartesi için geçerli. Bu 5 gün içinde ilk 10 dolmadıkça herkes akşama kadar cevapları gönderebilir. Doğru cevap veren ilk 10 kişi finalist olcak, belki ilk 10 daha dolmamıştır, şansını denemek isteyenler deneyebilir desem :)

Anonymous Adsız said...
doğru cevaplayanlara mail atar mısınız? Bende bir cevap yolladım ama bakalım:S