22 Kasım 2007 Perşembe
Renklerin İçinde: Sarı-Mavi


Fenerbahçeli değilim tabii; ama son birkaç haftadır sarı ve mavi renkte elbiseleri ünlülerin üzerinde görünce bu iki canlı rengin gayet trendy olduğunu farkettim. Sarı rengini çok sevmem, hatta bu rengin bana yakışmayacağını sanardım şu zamana kadar; ama Angelina Jolie, Liv Tyler, Nurgül Yeşilçay gibi beyaz tenli, kumral kadınların sarı kıyafetlerle muhteşem göründüğünü anlayınca sarıya bir şans vermeliyim artık diye düşünmeye başladım.


Sarıdan bahsederken Blake Lively, Iman, Eva Mendes gibi isimler civciv sarısı, kanarya sarısı, yumuşak tonlarda sarılarla geceleri aydınlatıyorlar. Rachel Roy, Michael Kors, Oscar De La Renta sarının tüm ihtişamını gözlerimizin önüne seriyorlar. Sarıya çok yakın karamel ve bal rengi tonları da Beyonce ve Ashanti'nin son dönem favorilerinden.


Diğer öne çıkan renk olan mavi de muhteşem kullanılıyor. Rachel Bilson, Jennifer Connelly gibi isimler yumuşak tonlarda mavilerle son derece çarpıcı ve narin görünüyorlar. Oscar De La Renta ve Abaete'nin beyazla ile birlikte kullandığı mavi yumuşacık ve toz gibi.

İyi ki bu melankolik mevsimde canlı renk seçeneğimiz var. Yoksa sadece siyah ve griyle geçmiyor bütün bir kış!

Etiketler: , ,

0 Comments: