28 Ocak 2011 Cuma
Haftanın Şıkı: Jessica Alba (Part 3)


Jessica Alba'nın bu bölüme 3.konuk oluşu ve liderliği elinde bulunduruyor. Nasıl bulundurmasın ki! Her zaman şık, her zaman asil, her zaman taptaze. Gucci'nin düzenlediği partide de aynen bu tanımladıklarım gibiydi. Gucci'ye ait tek omuzlu, gri payetli elbisesi ile çok şıktı. Omuz askısının detayına bayıldım.



Bu elbise bana daha önceden giydiği başka bir kıyafeti hatırlatmadı değil. Yine gri, bu tarzda, ama daha hafif bir kokteyl elbise ile karşımıza çıkmıştı 2010 yılı içerisinde. Antonio Berardi'ye ait bir elbiseydi bu.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler:

20 Ocak 2011 Perşembe
Jennifer, Allure'un Şubat Sayısında Barbie Bebek Oldu


Yeni filmi "Just Go With It"in gösterimi 11 Şubat'ta olunca, filmini tanıtmak amacıyla dergilere kapak olmaya başladı Jennifer Aniston. Allure dergisinin Şubat sayısı için 60'ların ikonu Brigitte Bardotvari Barbie bebek görünümüne bürünen ünlü oyuncu, bu yeni çalışmasıyla yine ses getirmesini bildi. Tedy Bear'iyle gayet masum; ama seksi pozlar veren Jennifer'ın fotoğraflarının çok fazla photosop uygulamasından geçmiş olduğu gün gibi aşikar. Halbuki buna ihtiyacı da yok.



Etiketler: ,

19 Ocak 2011 Çarşamba
Trend Raporu 2: Yeşil


Geldik bu yaza damgasını vuracak diğer renk olan yeşile. Özellikle de zümrüt yeşiline. Böylesi iddialı bir rengin ya mezuniyet balosunda ya da nişanda giyilebileceğini düşünüyorum. Örnek olarak sunacağım görseller de gece kıyafetlerinden oluşuyor zaten. Angelina Jolie, Mila Kunis, Catherine-Zeta Jones ve Elisabeth Moss gibi isimlerin Altın Küre ödüllerinde öne çıkarttığı bu rengin en güzel hali Angie'nin üzerinde olan. Bu parıltılı elbisenin bir ton açığı ya da koyusunu kullanmak isteyenler için Jennifer Connelly'nin mini elbisesi ve Sienna Miller'ın sırtında dekoltesi bulunan elbiseleri örnek verilebilir.



Yine zümrüt yeşili olan; ama orman yeşiline çalan tonlardan hoşlanıyorsanız ve straples giyme taraftarıysanız Elisabeth Moss, Rachel Weisz ve Catherine-Zeta Jones'un üzerindeki modeller size yardımcı olacaktır. Saten olsun, şifon olsun istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz bu modeli. Drape detayı farklı bir hava katacaktır yeşile, bunu unutmayın.



Yeşil her tene yakışmakla birlikte, beyaz tenlilerde daha güzel durur. Özellikle yeşil gözlü ve kızıl saçlı olanlar bu renkten kesinlikle vazgeçmemeliler. Yeşili tamamlayan en güzel renk ise, altın ve gümüş tonlarıdır. Çoğu kişi yeşil gece kıyafetini siyahla tamamlamayı seçse de, bence en güzel renk altın tonları.



Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: , ,

Trend Raporları 1: Pembe


Bu yaza damgasını vuracak iki renk var: Biri pembe ve tonalrı, diğeri zümrüt yeşili. Ben ilk olarak pembeden başlamak istiyorum trend raporlarıma. Pembeyi bu yıl ilk olarak Ginnifer Goodwin'in üzerinde gördük desek yanlış olmaz. Oyuncu, sakız pembesi elbisesiyle 2011 yılına pembe bir giriş yaptı. Ve bunun arkası kesilmedi tabii ki. Hollywood semalarını pembe bir bulut kaplayıverdi hemencecik. Altın Küre ödüllerinde bunu fazlasıyla gördük. Julianne Moore, Claire Danes pembenin en tatlı tonlarını taşıdılar kırmızı halıya.


Ahududu rengi, sakız pembesi derken pembe iyice yerleşti stil dünyamıza. Uçuk pembe tonlarını da unutmamak gerek. Lea Michele, Natalie Portman, Megan Fox ve Sandra Bullock açık pembe tonlarını tercih eden yıldızlarda başı çekiyorlar.
Altın Küre ödüllerinden hemen sonra düzenlenen partide Paris Hilton, Jennifer Lopez ve bir davete katılan Gwyneth Paltrow da pembeyi hemen benimsemişler.



Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: , ,

17 Ocak 2011 Pazartesi
Altın Küre Ödül Töreni- Ayrıntılar


Bu furyayı Hilary Swank başlattı diyebiliriz. Aktristin 2005 yılındaki Oskar ödüllerinde giydiği Guy Laroche imzalı önü tamamen kapalı, arkası derin sırt dekolteli lacivert elbiseyi birçoğunuz hatırlıyordur. Bu furya, bu sene Altın Küre ödüllerinde Anne Hathaway ile devam etti. Oyuncu, önden tamamen kapalı görünen uzun kollu elbisesinin derin sırt dekoltesi ile dikkatleri üzerinde toplamasını bildi. Onun gibi sırt dekoltesinden yararlanan Claire Danes, Anne kadar cüretkar değildi elbette.



Yine uzun kollu elbisesi ile kırmızı halıda salınan isimlerden Angelina Jolie, Anne ve Claire'in aksine sadece omuz dekoltesi verdi. Keşke diğer iki oyuncu kadar cesur olabilseymiş. Keza o zümrüt yeşili enfes elbisesi, derin bir sırt dekoltesini hakediyor. Eva Longoria da sırt dekoltesi kullanan isimlerden; ama onun dekoltesi daha ziyade pencere işlevini görmüş elbise için.

Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler:

Altın Küre Ödülleri ve Kırmızı Halı
Bir Altın Küre Ödül Töreni'ni daha geride bıraktık. Bu yılki töreni kırmızı halı seramonisi açısından geçtiğimiz yıla nazaran oldukça vasat buldum. Gecede renk olarak başrolde yeşil vardı, ona yan rollerde pembe ve tonları eşlik etti. Kıyafet detaylarında ise uzun kollu elbiseler ve her zamanki gibi straples ve tek omuzlu elbiseler öne çıkıyordu.
Zümrüt yeşili törenin hit rengiydi. Kırmızı halı üzerinde çok fazla görmeye alışkın olmadığımız bu renk, 2011 yazına damgasını vuracakmış gibi görünüyor. Yeşili tercih eden yıldızların başında Mila Kunis, Angelina Jolie, Catherine-Zeta Jones ve Elisabeth Moss geliyordu. Mila'nın tek omuzlu ve yoğun drapeli elbisesi Vera Wang imzası taşırken, Angelina'nın törenin trendlerinden olan uzun kollu, ışıltılı zarif elbisesi Atelier Versace imzalıydı.

Monique Lhuillier'ye ait yeşil elbisesi içerisinde Catherine-Zeta Jones bir çam ağacını andırırken, Donna Karan'a ait yeşil elbise giyen Elisabeth Moss, göğüs kısmı drape detayıyla dikkat çekiyordu.


Ve gecenin sürpriz trendlerinden uzun kollar. Angie dışında Anne Hathaway ve Leighton Meester de bu trendin renkli uygulayıcılarından. Anne'nin bronz renkli Armani Prive imzalı elbisesi ışıl ışıldı. Leighton ise Burberry'e ait puslu gri elbisesi, rahibe kıyafetlerini andırıyordu.


Törende yeşil kadar pembe de revaçtaydı. Bu rengin ana kraliçesi ise Lea Michele'di. Oscar De La Renta'ya ait pembe elbise, uzun kuyruğuyla dikkat çekiyordu. Megan Fox'un toz pembe elbisesi özel dikimdi ve Armani Prive imzası taşıyordu.
Pembenin en güzel tonunu kullanan kişi hiç kuşkusuz Claire Danes'di. Yine kendine yakışanı yaptı ve minimalist bir elbiseyle karşımıza çıktı. Sırtında dekoltesi bulunan elbise, Calvin Klein imzalıydı. Gecenin belki de en güzel renklerinden biri olan, ama modeliyle tam bir fiyasko olan Lanvin'e ait ahududu renkli elbisei, Julianne Moore'un üzerinde o kadar kötü durdu ki anlatamam.

Işıltılı, parlak pudra tonlarındaki elbiseleriyle Scarlett Johannson ve Sandra Bullock ortalamanın üzerinde seyrettiler. Scarlett, Elie Saab'a ait bir elbise giyerken; Sandra, üzeri payetli Jenny Packham elbisesi ve kahküllü saçlarıyla ilgi odağı oldu.

Pembe olmasa bile şeftali tonlarında kıyafetleriyle kırmızı halı üzerinde salınanlar da vardı. Bunlardan biri, Heidi Klum'dı. Kahve-pembe-şeftali renkli Marc Jacobs elbisesiyle Heidi vasattı. Emma Stone ise Calvin Klein'e ait düz şeftali renkli elbisesi içerisinde gayet sıradandı. Emma'nın yüzüne hiç yakışmayan o sarı saçlarına hala alışamadım.

Kırmızı halıda ara ara çiçek de açmadı değil. Hamile yıldız Natalie Portman'ın göğüs kısmında kırmızı gül bulunan dökümlü pembe saten elbisesi hiç de fena değildi. Elbise, Victor&Rolf imzası taşıyordu ve kırmızı portföy çanta ve ayakkabılarla kombine edilmişti. Natalie, gülü tercih ederken, Michelle Williams papatyalarla karşıladı bizi. Valentino'ya ait omuz kısmı ve üzeri papatyalarla süslü elbiseyle Michelle Williams çok kötü görünüyordu bence. Elbise üzerinde resmen sırıtıyordu.

Kırmızı halının olmazsa olmazı kırmızı, birkaç ünlü tarafından tercih edilmişti. Christina Hendricks, omuz kısmı kocaman fırfır detaylı Romona Keveza elbisesiyle gayet ortalamayken, Mad Men'in diğer kızı January Jones, Versace'ye ait göğüs kısmı dekolteli püsküllü elbisesiyle daha iyi olabilirdi. Saç ve makyajı her zamanki gibi harikaydı. Yine Veronica Lake modeli ve yine dört dörtlük.

Lacivert ve mavi tonları da gecenin tercih edilen renkleri arasındaydı. Amy Adams'ın petrol mavisi Marchesa elbisesi, ünlü oyuncunun saç ve ten rengine cuk diye oturmuştu. L'Wren Scott'a ait lacivert kadife elbisesiyle karşımıza çıkan Tina Fey'in aynı renklerdeli küpelerine bayıldım doğrusu.


Mandy Moore'un etek kısmı tülden oluşan çivit mavisi Monique Lhuillier elbisesi ve Jane Krakowski'nin tek omuzlu çelik mavisi Badgley Mischka elbisesi fena değildi.

Gelelim siyahlara. Eva Longoria, tipik bir Zac Posen elbiseyle kırmızı halıda boy gösterdi. Elbise derin göğüs dekolteliydi ve bel kısmında şık bir broşla hareketlendirilmişti. Halle Berry de siyahı tercih eden isimlerdendi. Üstü korseyi andıran, altının ne olduğunu anlayamadığım tüllü siyah elbisesi ile gecenin en kötülerindendi. Elbise, Nina Ricci imzalıydı.

Kırmızı halı üzerinde her zaman güzel görünen bir yıldız; Olivia Wilde. Üzeri payetli, ışıl ışıl Marchesa elbisesi ve içinde bir prenses. Keşke saçlar tepede toplansaymış, daha iyi olurmuş. Olivia, geçtiğimiz yılki Altın Küre'de de parlak bir elbiseyle karşımıza çıkmıştı. Jennifer Lawrance da Louis Vuitton'a ait fırfırlı siyah bir elbise ile gecede boy gösterdi.

Ve beyazlar. Zuhair Murad imzalı elbisesi ile bir kırmızı halı yıldızından çok bir gelini andıran Jennifer Lopez ve abartılı bulduğum topuzu ve üzerine yakıştıramadığım Romona Kevaza elbisesiyle Jennifer-Love Hewitt.

Bunların dışında krem ve türevleri de kullanılan renkler arasından dikkat çekti. Nicole Kidman'ın Prada'ya ait tek omuzlu elbisesi ve Dianna Agron'un J.Mendel imzalı elbisesi.
Ve benim "en şık"larım ve "en rüküş"lerim:
- En şıklar listemi 3 kişi paylaşıyor: Angelina Jolie, Claire Danes ve Olivia Wilde.
- En rüküşler ise; Halle Berry, Julianne Moore, Michelle Williams.
Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler:

14 Ocak 2011 Cuma
Haftanın Şıkı: Rachel McAdams

"Morning Glory" filminin Berlin galasında Rachel McAdams'ın üzerinde öyle bir elbise vardı ki, tek kelimeyle muhteşem. Boyun ve bel kısmı ince siyah şeritlerle hareketlendirilmiş kırmızı elbise, Michael Kors imzalı. Tek kusur, o elbiseye yakışmayan saç modeli.
Resimler için model: JustJared

Etiketler:

11 Ocak 2011 Salı
Galalara Kırmızı Yakışır

Film galaları ünlüler için en önemli kırmızı halı aktivitelerinden biridir. Filmlerinin tanıtımını yaparken, bütün gözler onlar üzerinde olur. İşte böylesi bir etkinlikte ne giydiğiniz çok önemlidir. Özellikle de moda dünyası için. Cameron Diaz, yeni filmi "Green Hornet"in Los Angeles galasında tek omuzlu Azzaro marka elbisesiyle dikkat çekerken, Rachel McAdams "Morning Glory"nin Berlin galasında Michael Kors marka bir elbiseyle görünüyor. Her iki elbisenin de rengi kırmızı. Biri daha canlı tonlarda kullanırken, diğeri daha koyu olanını tercih etmiş rengin. Ben Rachel McAdams'ın siyah şeritlerle süslü kırmızı elbisesini daha çok beğendim.
Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: , , ,

7 Ocak 2011 Cuma
Haftanın Şıkı: Katy Perry


Cıvıl mı cıvıl, renkli mi renkli bir elbise ve içinde de bu neşenin, canlılığın kaynağı Katy Perry. Şarkıcı, People's Choice ödüllerinde deyim yerindeyse ödüle doydu diyebiliriz. Törende giydiği etek kısmı tütüyü andıran, morlu mavili staples elbisesi Betsey Johnson imzası taşıyordu. Elbisesini ahududu renkli ayakkabıları, mavi ojeeri ve pembe makyajıyla tamamlaması çok şirin ve şık bir görüntü yarattı bende. Bu arada gecikmeli de olsa herkese mutlu yıllar!
Resimler için kaynak: JustJared

Etiketler: